SF Grei

Leie av Grei-huset

Leie av Grei-huset

Klubbhuset til SF Grei innerst i Apalløkkveien på Rødtvet kan leies ut i helgene. Huset har en Storsal som kan dekkes til ca. 80 gjester. Grei-huset har også et kjøkken som kan brukes i forbindelse med slike arrangementer. 
Greihuset leies ikke ut i de store høytidene, heller ikke helgene i juni, juli og før skolestart i august, samt hele november og desember.

Grei-huset leies ut til: 
Bryllup, barnedåp, konfirmasjon, til arrangementer i lokalsamfunnet vårt som skaper aktiviteter for barn og ungdom til: lag/organisasjoner og skoler og til våre samarbeidspartnere.
Vi leier også ut til årsmarkeringer som 50, 60, 70, 80 og 90 år. 
Aldersgrensen for å leie er 40 år. 

Dersom du er interessert i å leie huset, ta kontakt med post@grei.no eller Britt Karlsson mandag - torsdag mellom kl. 16:00 - 21:00 på tlf.:  456 01 859. Har dere ønsker om å se lokalene kan dere komme tirsdager mellom kl. 18:00 og 19:00,  men dette må avtales på forhånd.

For utleie internt i foreningen, kontakt post@grei.no. Man kan også gå inn på "Klubbhuset" og trykke på Barnehagen, Kontoret, Laugrommet eller Storsalen for å se hvilke dager/helger som er ledige. 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products