Årets idrettsleder i Groruddalen!

Vår egen Harry Bjørnevik var én av de nominerte til årets idrettsleder i Groruddalen, og på kveldens prisutdeling på Thon Hotel Linne stakk han av med den gjeve utmerkelsen!

Harry og kona May, som til sammen har vært i klubben i mer enn 100 år. I bakgrunnen ser man "Grei-benken", med bl.a. flere av klubbens æresmedlemmer. (Foto: Martine Myhre / Akers Avis Groruddalen).

For to år siden fikk han tildelt honorært lederstipend av NFF, og nærmest på dagen to år senere kåres han av Akers Avis Groruddalen til årets idrettsleder. 

Vi kunne skrevet side opp og side ned om Harrys innsats for SF Grei, men setningene under klarer i det minste å gi et lite bilde av arbeidet som er lagt ned:

Aktiv bidragsyter i SF Grei siden 1970. En trofast, beskjeden tradisjonsbærer som til de grader har stått på for klubben og representert det limet som har bidratt til å holde klubben samlet i alle disse årene.

NB! Sammen med Harry var også Grei Kvinner Elites Marlene Young nominert til årets idrettsutøver. Det ble ikke seier der, men fra før hadde hun allerede vunnet prisen som årets spiller, etter å ha plukket flest poeng på børsen gjennom forrige sesong. Lagvenninne Camilla Ose fikk pris for årets toppscorer.

Treningstider

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift